گزارش کارآفرینی فرایند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی

گزارش کارآفرینی فرایند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی دانلود گزارش کارآفرینی فرایند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی       پیشگفتار مقدمه تعریف موضوع اهمیت موضوع مراحل کنسروسازی انتخاب مواد اولیه ۲-۱- فرآورده های دامی ۳-۱- نشاسته در صنایع کنسرو ۴-۱- استفاده از شکر در کنسروسازی ۵-۱- استفاده از نمک در کنسروسازی ۶-۱- اسیدهای آلی ۷-۱- سایر مواد اولیه ۱- درجه بندی مواد اولیه ۲- تمیز کردن مواد اولیه ۳- آماده کردن ماده اولیه ۱-۴- جدا کردن پوست میوه ۲-۴ دم گیری و جدا کردن هسته، Triming Coring 3-4 قطعه قطعه کردن، Slicing 4-4- استفاده از خلاء برای خارج کردن اکسیژن، هوا و گازها ۴- بلانچینگ، Blanching اثرات عمل بلانچینگ عبارتند از: آزمایش کفایت عمل بلانچینگ ۵- پر کردن در بسته Filling 6- تخلیه هوا و گازها Exhausting 1-7- خارج کردن هوا با استفاده از حرارت ۲-۷- خارج کردن هوا با استفاده از روش های مکانیکی ۳-۷- خارج کردن هوا با استفاده از تزریق بخار ۷- درب بندی قوطیهای کنسرو Seaming عوامل موثر در درب بندی ارزیابی درب بندی مضاعف روشهای اندازه گیری فاکتورهای درب بندی ۹- فرآیند حرارتی کنسروها …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *