کتاب آشپزی63 نوع غذای ایرانی

آموزش تهیه و پخت ۶۳ غذای ایرانی که شامل غذاهای زیر میباشد :      آبگوشت     –    عدس پلو     – آش رشته     –    باقالا پلو     –    بوقلمون سرخ شده ی درسته     -جوجه کباب     –    کباب برگ    –    کباب شیشلیک     – کباب یونانی     –    خورش قرمه سبزی     -خورش قیمه     –    کوفته تبریزی   -کتلت سیب زمینی     –    ماهی قزل آلا –    میرزا قاسمی     -شیرین پلو     –    شش کباب    –    ته چین    -باقلا قاتق     –    دلمه برگ مو    –    اسلامبولی پلو     – قلیه اسفناج    &nd …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *