پاورپوینت کوجیک اسید

              نوع فایل power point   قابل ویرایش 18 اسلاید   قسمتی از اسلایدها تعریف کوجیک اسید: که از چند نوع قارچ مشتق می شود یکی از ترکیبات اصلی اکثر محصولات آرایشی  مراقبت از پوست می باشد. از کرم های روشن کننده و محو کننده های لک تا انواع مرطوب کننده ها لوسیون های بدن و کرم های ضد آفتاب. وظیفه کوجیک اسید: وظیفه اصلی آن بنا به گفته محققان ژاپنی که حدود 24 سال پیش برای اولین بار آن را عرضه کردند روشن نمودن پوست و درمان تغییر رنگ یا هایپرپیگمنتاسیون می باشد، در مناطقی که تجمع ملانین ها زیاد شده وسبب تغییر رنگ می شود. جدا از خواص روشن کنندگی آن که در ابتدا مورد تایید اکثر پزشکان پوست و محققان قرار گرفت، این ماده دارای عوارض جانبی خاصی می باشد که برای پوست های حساس به مراتب شدیدتر می باشد. شاخص ترین عارضه جانبی استفاده از محصولات حاوی کوجیک اسید، سوزش پوست می باشد هرچند میزان استفاده از این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی جزئی می باشد. حتی اگر کوجیک اسید در بسیاری از افراد باعث سوزش پوست نشود. به گفته دانشمندان ژاپنی خطر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *