پاورپوینت پروبيوتيك ها (Probiotics and Their Use)

                نوع فایل: power point قابل ویرایش 27 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مقدمه خصوصيات تغذيه اي و سلامت بخش فراورده هاي غذايي، ازفاكتورهاي بسيار اساسي در پذيرش محصول از سوي مصرف كننده مي باشد. از اينرو متخصصان علوم و صنايع غذايي در پي طراحي و توليد محصولاتي مي باشند كه علاوه بر خصوصيات حسي و ظاهري مطلوب، داراي خواص سلامتي بخش خاص نيز باشند. يكي از متداولترين انواع غذاهاي فراسودمند، محصولات پروبيوتيك مي باشد. به همين دليل در سالهاي اخير تلاش روز افزوني براي افزودن ميكروارگانيسم هاي پروبيوتيك به مواد غذايي صورت گرفته است امروزه مصرف فرآورده های پروبیوتیک در دنیا به طور فزاینده ای رو به گسترش است. باکتری های پروبیوتیک قادر به تحریک سیستم ایمنی و تقویت پاسخ ایمنی بدن هستند. پروبیوتیک چندین تاثیر سودمند روی سلامت انسان دارد.   فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه پروبیوتیک تاريخچه پروبيوتيك نقش پروبیوتیک ها انواع پروبیوتیکها معیار برا ی پروبیوتیک بودن نقش پروبیوتیک در پیش گیری و درمان انواع بیماریها فراورده های پروبیوتیک …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *