پاورپوینت مدیریت اماده سازی وطبخ -18 اسلاید

مشخصات فایل عنوان: مدیریت اماده سازی وطبخ قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 18   محتویات عوامل فردی ( بهداشت فردی و آموزشی ) (آماده سازی) Preparing مثالهایی از آلودگی Cross contamination Cooking Serving and Holding تمیز کردن سطوح       عوامل فردی ( بهداشت فردی و آموزشی ) •افرادی که با موادغذایی سروکار دارند اغلب مواقع مي توانند منبع عمده آلودگی باشند در همین رابطه روشهای بهداشتی مناسب متعددی وجود دارند که این افراد باید رعایت نمایند ، عمدتاً این روشها در موارد ذیل قابل تعیین می با شند : •- رعایت نظافت شخصی در حد مطلوب •-  شستشوی دستها بطور مرتب با صابون و آب تمییز ، خصوصاً قبل از شروع کار ، بعد از پایان کار ، تماس با ضایعات موادغذایی و مواد شیمیایی •- رعایت رفتارهای بهداشتی •- توجه به آزمایشات دوره ای پزشکی ، بویژه افرادی که بیماری آنها محرز گردیده است یا مظنون به ابتلا به بیماری و یا حامل هر نوع بیماری هستند که احتمال انتقال آن از طریق موادغذایی وجود دارد و بتواند غذا را آلوده کند ، نباید وارد محیط ک …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *