پاورپوینت عمل آوري خوراك -55 اسلاید

مشخصات فایل عنوان: عمل آوري خوراك قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید:55   محتویات عمل آوري خوراك تغيير در ميزان خوشخوراكي ( پذيرش ) و بهبود مصرف خوراك تغيير در محتويات مواد مغذي    روشهاي عمل آوري علوفه : ( Forage Processing Methods) خرد كردن chopping)  ) shreding خشك كردن: پلت كردن: آمونياكي كردن Ammoniation )  ) عمل آوري فضولات حيواني: نگهداري ( preservatives ) جهت سم زدایی detoxify) ) یا جدا سازی اقلام نامطلوب بهبود مکانیزاسیون : بهبود فعالیت شکمبه (مواد شیمیایی،بافرها ،عبوری یا bypass ) روش عمل آوری مرطوب wet) ) طبقه بندی بر اساس تیمار حرارتی عمل آوری گرم Hot) ) : طبقه بندی بر اساس مواد شیمیای مورد استفاده در عمل آوری : حبه يا پلت كردن کرامبل ( crumble ) انواع استرودر Extrusion :   پولكي كردن يا پختن تحت فشار pressure cooking and flaking ) ) : روش پاستوريزه كردن ( pusteurising condit ioniog   system ):   Baking : حرارت خشك ( Dry heat ) Micronizing : غلطك زد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *