پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن

                نوع فایل power point قابل ویرایش 25 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی  بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند. صمغ های ترشحی صمغ های جلبکی صمغ های دانه ای صمغ های میکروبی مشتقات نشاسته و سلولز   فهرست مطالب و اسلایدها: هدف از این مطالعه صمغ ها کتیرا ساختار شیمیائی تراگاکانت خصوصیات رئولوژیکی کتیرا صمغ کتیرا در محیط اسیدی گرانروی ظاهری کتیرا                       ویژگی های رئولوژیکی هیدروکلوئیدها اثر بر هم کنش های نشاسته- هیدروکلوئیدها …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *