پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت -34 اسلاید

قسمتی از اسلایدها       مقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای                                     نگهداری محصولات باعث می شود.  تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه  به  اینکه میوه ها  موجودات  زنده  هستند، در  فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .      علم فیزیولوژی بعد از برداشت  شرایط  حفظ کیفیت  محصولات  را در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.   عوامل موثر بر فساد محصولات 1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود. 2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *