پاورپوینت دستگاههاوخطوط تولید کارخانه جات لبنیات

          نوع فایل power point قابل ویرایش 13 اسلاید   قسمتی از اسلایدها استریلیزاسیون حرارت دادن سریع شیر در دمای 135 درجه سانتی گراد و نگهداری شیر به  مدت کوتاه  (3 ثانیه) در این دما و سپس پایین آوردن سریع حرارت تا دمای پرکردن یعنی 25 درجه سانتی گراد می­باشد. هدف از فرآیند استریلیزاسیون دستیابی به استریلیتی تجاری محصول با حداقل افت ارزش غذایی است به منظور تولید محصول با طول عمرافزایش یافته در دمای محیط می­باشد به دنبال استریلیزاسیون ، شیر عاری از هر نوع میکروب (بیماری زا و غیر بیماری زا) خواهد بود. استریل کردن یک فرآورده به معنی انجام عملیات حرارتی شدید برای از بین بردن تمام میکروارگانیسم­ها و غیرفعال نمودن آنزیم­های مقاوم به حرارت می­باشد فرآورده­های استریل از کیفیت نگهداری عالی برخوردارند و آنها را می­توان به مدت طولانی در دمای محیط ذخیره نمود فرآورده­ای که بتواند برای مدت زمان طولانی بدون فساد و بدون نیاز به یخچال نگهداری گردد فواید زیادی را برای تولید کننده و مصرف کننده به دنبال دارد برای تولید ک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *