پاورپوینت درباره فرآورده های شیلات

ž لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینت نوع فایل :  .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت  ) تعداد اسلاید : 18 اسلاید  قسمتی از متن .ppt :  آبزیانی که از دریا برداشت می شوند شامل انواع مختلفی میباشند که از جمله میتوان به ماهی های آب های شیرین،ماهی های آزاد یا مهاجر ، سخت پوستان (میگو و خرچنگ ) ، نرم تنان ( انواع صدف) ، پستانداران دریایی     ( فک و نهنگ ) و گیاهان آبزی ( آگار ) و مروارید و مواد دیگری که از آبزیان استخراج می شود . مهمترین ذخایر ماهی شمال کشور شامل ماهیان خاویاری ( استروژن) و ماهی کیلکا می باشد و از جمله ماهیان خوراکی جنوب کشور می توان به حلوا سفید ، میگو ، شاه ماهی ، راشگو ، شیر ماهی ، هوور ، حلوا سیاه ، شوریده ، ساردین و …… اشاره کرد ارزش غذایی ماهی و ترکیبات آن žمعمولا یک ماهی از قسمت های زیر تشکیل شده است : vعضلات و گوشت : 45 تا 60 درصد vپوست : 2تا 4.5 درصد vاستخوان و غضروف : 4 تا 11 درصد vباله ها : 2 تا 4.5 درصد vفلس ها : 1.5 تا 5 درصد vمحتویات شکمی : 9.5 تا 16 درصد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *