پاورپوینت درباره شیمی و فناوری غلات

این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 87 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالب چند اسلاید آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه     شیمی و فناوری غلات —قوت غالب ◦50 درصد کربوهیدرات ◦یک سوم پروتئین و تا 85 درصد کالری ◦50 تا 60 درصد ویتامین های گروه B — از نظر منشا: علفهای وحشی ◦جو Hordeum vulgre سابقه 5000 ساله ◦گندم در نواحی معتدل مانند اوراسیا –(Triticum monoccum) Einkorn 7 جفت کروموزوم (دی پلوئید)  – (T.dicoccum) Emmer 14 جفت کروموزوم  (تترا پلوئید) –T.aestivum 21 جفت کروموروم (هگزا پلوئید) —ارقام دیگر گندم: ◦Spelt , Emmer, Kamut  –نوعی Emmer  به نام Durum —برنج Oryza sativa)) —ذرت (Zea mays ◦5000 سال قبل در نواحی استوایی و جنوب شرقی آسیا —ارزن (Eragostoideae panicoideae) ◦Eragrostis tof دارای اهمیت بالا —سورگوم ((Surghum bicolor ◦از زیر خانواده Andropogonideae —چاودار(Secale cereale) —جو دوسر یا یو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *