پاورپوینت درباره خط تهیه مربا هویج

این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 12 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالب چند اسلاید آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه     ت هيه مربا، مارمالاد و ژله از ديرباز به عنوان نوعي روش نگهداري محصولات ميوه مرسوم بوده است. مربا فراورده ‌ اي است كه از ميوه كامل سالم يا از قطعات ميوه طي فرآيند پخت با افزودن مقداري آب و قند به دست مي ‌ آيد. اساس تهيه مربا تشكيل ژل پكتين است . پكتين كربوهيدرات محلول در آبي است كه در ديواره ‌ هاي سلولي ياخته ‌ هاي گياهي يافت مي ‌ شود . از لحاظ شيميايي پكتين پلي ‌ مري است كه از به هم پيوستن مولكول ‌ هاي اسيد گالاكتوزوئيك تشكيل شده كه شكل اوليه آن در بافت ‌ هاي گياهي به صورت پروتوپكتين نامحلول در آب بوده و در ساختمان آن همي ‌ سلولز، آرابان، گالاكتان و …. وجود دارد . به هنگام رسيدن ميوه تحت تاثير آنزيم ‌ هاي پكتوليتيك و هيدروليز عوامل مذكور پكتين ايجاد مي ‌ ش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *