پاورپوینت درباره تدابير خوردن و آشاميدن

نوع فایل : پاورپوینت( Power Point )قابل ویرایش   تعداداسلاید  :82 اسلاید   بخشی ازاسلایدها: مبنای تقسیم بندی خوراکی ها: 1- تأثیر به ماده (انواع غذا) 2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه) 3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر) اقسام خوراکی ها: 1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم) 2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل) 3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور) 4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما) 5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)  روغن گاو، سیب، جدوار  افیون، سم مارها   اقسام اغذیه: 1- صالح الکیموس و فاسد الکیموس   2- لطیف و کثیف   3- کثیر الغذا و قلیل الغذا žغذاهایی که فقط خون تولید می کنند و اخلاط دیگر را خیلی کم فقط به اندازه نیاز بدن تولید می کنند صالح الکیموس هستند ž ž غذاهایی که علاوه بر خون،اخلاط دیگررا بیش از نیاز بدن تولید کنند فاسد الکیموس نامیده می شوند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *