پاورپوینت خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی

فرمت فایل  : powerpoint   ( لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 25 اسلاید   قسمتی از اسلایدها مزیت اصلی استفاده از روش های نوری به منظور کیفیت سنجی و تشخیص عیوب محصولات کشاورزی و غذایی، غیر مخرب بودن آن است. به این نوع آزمون ها، آزمون های غیرمخرب (Non-Destructive Test (NDT)) گویند. دانسیته نوری (Optical density):     معیاری از مقدار انرژی برخوردی است که بطور حتم از ماده گذشته است. خاصیت فلورسانسی (Fluorescence):     این خاصیت زمانی پدید می آید که یک ماده بوسیله انرژی با طول موج مشخص برانگیخته شود و انرژی را با طول موج دیگری منتشر نماید.    کاربرد: تشخیص سم آفلاتوکسین در پسته تاخیر در بازتابش (Delayed-light emission):     در پدیده تاخیر در بازتابش، از سطح ماده پرتوهایی در طول مدتی پس از اتمام بازتابش پرتوهای محرک ساطع می شود. این پدیده در موادی که دارای کلروفیل هستند اتفاق می افتد و با افزایش محتوای کلروفیل، طول دوره زمانی تابش تاخیری افزایش می یابد. رنگ و طیف رنگی بسیاری از منابع نو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *