پاورپوینت بررسی اثر ضد میکروبی فیلم های کازئینی حاوی اسانس های آویشن شیرازی و میخک علیه میکروارگانیسم های بیماریزای ناشی از مواد غذایی

                نوع فایل: power point قابل ویرایش 20 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: بیان مسئله: نسل جديد بسته بندي ها با نام بسته بندي فعال، مدتي است كه به بازار مواد غذايي معرفي و در جهت ايمني وكيفيت ماده غذايي به كار برده مي شود. علت اصلي فساد ميكروبي بسياري از مواد غذايي نگهداري شده در يخچال رشد ميكروبي در سطح محصول است و استفاده ازعوامل ضد ميكروب درتهيه ماده بسته بندي براي جلوگيري از رشد ميكروارگانيسم كه مي تواند در ماده غذايي بسته بندي شده يا ماده بسته بندي موجود باشد، سودمند است و بسته بندي هاي ضدميكروبي شكلي از بسته بندي هاي فعال هستند كه حاوي موادي با خاصيت ضد ميكروبي مي باشند.   فهرست مطالب و اسلایدها: بیان مسئله فرضیه‌ها اهداف اصلی اهداف فرعی نوآوری مواد وروش‌ها منابع …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *