پاورپوینت اصول بهداشت وبازرسي گوشت در كشتارگاه طيور

              نوع فایل power point   قابل ویرایش 123 اسلاید   قسمتی از اسلایدها الف)بارگيري وحمل  طيور به  كشتارگاه 1-گله طيور بايد 48 ساعت قبل بارگيري به كشتارگاه ،توسط دكتر فارم يا  كارشناس دامپزشكي مورد معاينه درمانگاهي قرار گيرد 2-كشتار ترجيحا در كشتارگاه طيور داخل استان ويا نزديكترين كشتارگاه انجام شود 3-درصورت فقدان كشتارگاه ويا كمي ظرفيت كشتارگاهي با رعايت ضوابط حمل واخذ مجوز به استان همجوار بلامانع است 4-درخصوص مرغ مادر وتخمگذار درصورت نبود امكانات كشتارگاهي با تاييد سلامت گله امكان كشتاردر استان همجوار ميسر است 5-خودروهاي حمل بايد پروانه اشتغال به حمل طيور زنده وگواهي ضد عفوني داشته باشند 6-مرغداران موظفند ازورود خودروهاي فاقد گواهي ضدعفوني به فارم جلوگيري نمايند 7-رعايت پرهيز غذايي ودارويي پيش از كشتار ضروري مي باشد 8-در مرغداري داراي تلفات نامتعارف حداقل 25نمونه خون براي آزمايشات سرولو‍‍ژيك مورد نياز است نشانه گذاری گوشت طیور وآلایش خوراکی مربوط راباید دربسته های سالم وبدون عیب وپارگی با …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *