پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

              نوع فایل: power point   قابل ویرایش 27  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: هدف تمامي صنايع فرآيند كننده مواد غذايی توليد فرآورده‌ای با كيفيت بالا و تا حد امكان با حداقل هزينه می باشد كه اين فرآورده در اثر قرار دادن مواد اوليه در معرض يك سری از فرآيند ها مانند حرارت دادن، خنك كردن، فشار و اختلاط و. . . توليد می شود. تنوع در مواد خام و شرايط فرآيند سبب بوجود آوردن فرآورده‌ای با كيفيت غير قابل پيش بينی می‌شود. به همين دليل بايستی كارخانجات مواد غذايي ويژگی های مواد اوليه را تعيين كرده و در هر مرحله از فرآيند، ماده غذايی و شرايط فرآيند را كنترل نمايند تا ويژگي های فرآورده نهايی تا حد امكان مشابه ويژگیهای مطلوب از قبل پيش بينی شده باشد.   فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه تاریخچه تعریف امواج الکتروسوند امواج با شدت بالا امواج با شدت پایین مزایای اولتراسونیک معایب اولتراسونیک کاربرد اولتراسونیک برای مواد لبنی اساس عمل امواج اولتراسونیک سنتیک غیر فعل سازی میکروارگانیسم ها مواد لبنی هموژنیزه کردن به وسی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *