پاورپوینت اثر اشعه گاما روی خواص تغذیه ای بیسکوئیت های تولیدشده با دانه آفتاب گردان

              نوع فایل: power point   قابل ویرایش 20  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مقدمه شیرینی و محصولات غذایی نیمه مرطوب مانند نان ها، خشکبار، کلوچه و کراکرها می توانند از فرایند پرتوافکنی بهره بگیرند. با این وجود، محصولات پرچرب پرتوافکن شده بایستی به دقت از نظر ایمنی، تغذیه و مقبولیت سنجیده شوند.   فهرست مطالب و اسلایدها: مواد و روش ها پرتوافکنی اندازه گیری ویتامین E تجزیه و تحلیل خواص فیزیکی شیمیایی نتایج و بحث نتیجه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *