فایل پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی.

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی فرمت فایل: پاورپوینت تعداد اسلاید: 36             بخشی از متن: بشر از ابتداي خلقت به موازات تلاش براي  معاش روزانه هميشه در فکر ذخيره و نگهداري مواد غذايي هم بوده است ممانعت از بروز فساد توسط از بين بردن عوامل خارجي و داخلي و يا به تعويق انداختن رشد   آنها مي باشد. نگهداري مواد غذايي  اغلب با آماده کردن آنها توأم است . اهداف نگهداری :   از بين بردن فلور ميکروبي موجود در مواد غذائي به طور کامل و از بين بردن ميکروارگانيسم هاي پاتوژن و خطرناک ب) جلوگيري از تکثير ميکروارگانيسم ها به طور مداوم و يا در زماني معين …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *