فایل طرح توجیهی کنسانتره میوه های جنگلی

موضوع : کنسانتره میوه های جنگلی ظرفیت : 5000 تن اشتغال زایی : 35 نفر آب میوه می تواند به حالت کنسانتره (یا غلیظ شده) موجود باشد. کنسانتره، شکلی از ماده است که اکثر اجزای اصلی تشکیل دهنده یا حلال آن را حذف نموده اند. معمولاً با گرفتن آب موجود در یک محلول یا سوسپانسیون، مثلاً گرفتن آب موجود در آب میوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره، کنسانتره تشکیل می شود .فایده تولید کنسانتره این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن راحت تر و با صرف هزینه ی کمتر صورت می گیرد، به علاوه کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب)، به حالت اولیه خود برگردانده و مصرف می کنند.     معرفی محصول– نام و کد محصول– شماره تعرفه گمرکی– ارائه استاندارد های محصول– بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول– موارد مصرف و کاربرد– طبقه بندی محصول– کالای قابل جانشین– اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز– کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول– مشخصات فنی و خواص محصول&ndash …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *