دانلود گزارش کاراموزی در کارخانه بیسکویت سازی

فایل بصورت ورد در 78 صفحه قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی تهیه گردیده است   فهرست مطالب   قس فصل اول: معرفی محصول و تاریخچۀ تولید بیسکویت   فصل دوم: دستگاه ها و تجهیزات   تجهیزات و دستگاه های بخش های مختلف خط تولید بیسکوئیت… 6   1) دستگاه های پخش آماده سازی خمیر. 6   2) دستگاه ها و تجهیزات بخش شکل دهی و تزئین بیسکویت… 6   3) دستگاه لعاب زن. 8   4) شکر پاش – کنجد پاش… 8   فصل سوم: معرفی مواد تشکیل دهنده   مواد اولیه بیسکویت سازی.. 14   1- آرد بیسکویت… 14   2- شکر و سایر شیرین کننده ها 18   3- روغن ها و چربی ها 22   4- تخم مرغ. 26   5- شیر. 27   6- امولسیون کننده ها (امولسیفایرها) 28   7- کلرور سدیم. 30   8- اسانس ها 31   9- وانیل- ایتل وانیلین.. 32   10- مواد پوک کننده و ترد کننده 33   11- مغزها 35   12- اسیدی کننده ها 35   13- طعم دهنده های بیسکویت… 37   14- آب… 38   فصل چه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *