دانلود گزارش کارآموزی کارآموزی کارخانه آب معدنی

فایل ورد و در30 صفحه قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی تهیه گردیده است چکیده 1 فصل اول (آشنایی کلی با مکان کارآموزی) 2 1-1 مقدمه. 2 1-2 معرفی و خدمات محل کارآموزی.. 2 1-3 ترکیبات آب نگین زردکوه بر حسب میلی گرم. 3 فصل دوم (ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموزی) 4 2-1 واحد کنترل کیفی.. 4 2-2 انبار مواد اوليه بسته بندي.. 4 2-3 انبار محصول نهایی.. 4 2-4 آزمايشگاهها 5 5-2 خط تولید و بسته بندی آب معدنی.. 5 2-6 بررسی اجمالی تکنولوژی توليد آب معدنی.. 6 2-7 تجهيزات خط توليد: 8 2-7 فرايند توليد آب معدني.. 9 فصل سوم (آزمون آموخته‌ ها، نتایج و پیشنهادات) پروسه توليد آب معدني.. 11 3-1 آب معدنی: 11 3-2 انواع آب معدنی : 11 3-3 تعريف و منشا آبهای معدنی : 11 3-4 منشاء آبهای معدنی : 12 3-5 اختصاصات آبهای معدنی : 14 3-6 گازها : 17 3-7 املاح محلول : 17 3-8 ترکيبات ازته : 18 3-9 بررسی اجمالی تکنولوژی توليد آب معدنی و روش های  آن و عرضه محصول در کشور و مقايسه با ساير کشورها 20 3-10 مراحل شفاف سازی : 22 3-11  انواع فيلتر ه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *