دانلود پاورپوینت كنترل كيفي آزمايشگاه ميكروب شناسي- 79 اسلاید

              Ò نکات عمومی در مورد محیط های کشت: Ò آب: Ò کیفیت محیط های کشت بطور مستقیم بستگی به کیفیت مواد خام مورد استفاده در تهیه آنها دارد. آب یکی از مهمترین موادی است که در تهیه محیط های کشت بکار میرود. سه معیار مهم برای آب مورد استفاده در تهیه محیط های كشت شامل وجود یونهای مس، قدرت هدایت الکتریکی و pH می باشد. در شرایط ایده آل یونهای مس بدليل خاصیت مهارکنندگی برای اغلب میکروارگانیسم ها نباید در آب مورد استفاده جهت تهیه محیط های کشت وجود داشته باشد. قدرت هدایت الکتریکی آب باید کمتر از 15 میکرو زیمنس باشد وهمچنین pH آب مورد استفاده بهتر است کمی اسیدی باشد ولی نباید کمتر از 5/5 باشد. Ò Ò محيط هاي کشت دهيدراته اگر بطور مناسب تهيه شوند نيازي به تنظيم pH ندارند. pH  نهايي محصول استريل شده را مي توان روي پليت يا بطري اندازه گيري کرد، اما بايد آنها را بعد از سنجش pH دور ريخت. بنابراين بعد از استريل شدن و خنک شدن محيط کشت تا دماي C ° 25، مقدار  pH را در حد مورد نظر (2/0 ±) تنظيم ن …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *