دانلود پاورپوینت بهداشت آب و مواد غذایی

کیفیت فیزیکی آب سالم :  بدون رنگ ، بدون طعم ومزه ،عاری از کدورت    کیفیت شیمیایی آب سالم :     سختی آب ، کمتر از  300 میلی گرم در لیتر میزان کلرورهای موجود در آب ، کمتر از 600 میلی گرم در لیتر   آمونیاک آزاد و نمک های آمونیاکی ، حداکثر 50 میلی گرم در لیتر آمونیاک مواد پروتیینی ، کمتر از 0.1 میلی گرم درلیتر نیتریت ها ، در حد صفر باشد   مواد سمی ،  مانند فلزات سنگین در حد صفر  میکروبیولوژی آب  عاری از آلودگیهای میکروبی آلودگی های آب آلودگی ها وبیماری های ناشی از آب آلوده :  آلودگی های ویروسی  ( بیماری فلج اطفال ، هپاتیت آ ) آلودگی های باکتریایی( بیماری تیفویید ، اسهال خونی )    آلودگی های انگلی( اسهال آمیبی ، ژیاردیازیس )  آلودگی های کرمی( آسکاریس  ،کیست هیداتیک) آلودگی های شیمیایی( مسمومیت ها و اختلالات ناشی از  دریافت تدریجی  مواد آلاینده ) شاخص آلودگی میکروبی آب شاخص آلودگی میکروبی آب کلیفرم ها می باشد  .     …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *