دانلود پاورپوینت بهبود وضعیت تغذیه در کارخانجات

تغذیه سالم = تغذیه ای که متنوع متعادل متناسب و به موقع باشد ریز مغذي های مهم: ويتامين A آهن ید کلسیم روی آهن:بیش از یک قرن است که آهن به عنوان ماده مغذی ضروری شناخته شده است. کم خونی ناشی از فقر آهن شایعترین کمبود تغذیه ای در دنیا است. اشکال شیمیای آهن درغذا: آهن هم در غذاهای حیوانی آهن غیر هم به طور عمده در غذاهای گیاهی و در بعضی از غذاهای حیوانی آهن هم تنها کمی تحت تاثیر ترکیب غذا و ترشحات دستگاه گوارش قرار می گیرد.   آهن هم تنها 5-10 درصد آهن غذایی را تشکیل می دهد ولی جذب ممکن است تا 25 درصد باشد.در حالیکه جذب آهن غیر هم تنها 5 در صد است. عوامل افزایش دهنده جذب آهن: اسید اسکوربیک فاکتور گوشت بارداری ،شیردهی و کم خونی عوامل کاهش دهنده جذب آهن: فیتات اگزالات تانن وجود مقادیر زیاد کلسیم(آهن هم وغیر هم) مقایسه میزان نیاز به آهن در مردان و زنان نیاز به آهن در دوران نوزادی وکودکی در هر دو جنس برابراست در دوران نوجوانی نیاز در پسر هابیشتر از نیاز در دخترها است و پس از این دوران نیاز در پسرها کاهش ودر دخترها افزایش می یابد.     &n …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *