دانلود پاورپوینت امنیت غذایی

فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان غذا و تــغذیه از جمــله نیــازهای بنـیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است تأمین امنیت غذایی برای جامـــعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است يک شرط لازم برای ارتقاء وضع تغذيه: دردسترس بودن غذای کافی  تجربه تلخ در سطح جهان:  تنها توليد ياتوزيع غذا درجامعه، کمک های غذايی … مشکل سوء تغذيه را در جوامع مبتلا به  کم غذایی و سوء تغذیه حل نکرد عوامل تعيين کنندة امنيت غذايی خانوار : وجود غذا درآمد خانوار فرهنگ و سواد تغذيه ای نبود بيماری (بهداشت محيط، آب سالم، پيشگيری، واکسيناسيون …) 1. وجود غذای سالم: بخش کشاورزی ( + دامداری) بخش بازرگانی (صادرات, واردات غذايی و … ) بخش بهداشت (ايمنی و کنترل مواد غذايی؛ نظارت بهداشتی بر توليد و واردات …) بخش صنعت( ساخت ماشين آلات کشاورزی و صنايع غذايی؛ صنايع فرآوری موادغذايی …) 2. درآمد خانوار(اقتصادی …): نظام سياسی – اقتصادی هر کشور، مديريت خانوار (بهترين استفاده از منابع مالی …) 3. فرهنگ و سواد تغذيه ای: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *