دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

تاريخچه كنسرو كلمه كنسرو سازي از لغت يوناني conservar  به معني حفظ كردن گرفته شده است. تعريف كنسرو كردن : عبارتست از ايجاد شرايط كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود. اصل كنسروكردن مواد غذايي: براساس از بين بردن مقاوم ترين ميكروب بيمـاريزا نسبت به حرارت مي باشد كه باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميباشد  و يك باكتري غيربيماريزا ديگر كه مقاومت زيادي در مقابل حرارت دارد. ابداع روش سال 1790 درفرانسه توسط نيكلاي اپرت نظر اپرت اگر مواد غذايي در يك ظرف سر بسته دما داده شود و پس از آن از نفوذ هوا به داخل بسته جلوگيري  شود مي توان آنها را براي مدت طولاني نگهداري كرد. تجربه اول در سال 1804اولين كنسرو ظروف شيشه اي در آب جوش توليد و بر روي ملوانان يك كشتي آزمايش شد. در سال1809موسسه صنايع ملي فرانسه پس از8ماه بررسي كارهاي اپرت آنرا تاييد كرد. روش اپرت بنام  Appertizetion خوانده شد و پنجاه سال مورد استفاده واقع شد. اپرت در جايي اعلام كرد اصل كار  نقش دما در از بين بردن و عقيم كردن آنزيمها است. پاستور دانشمند بزرگ پس از مطالعه و آزمايش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *