دانلود مقاله کامل درباره بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي

            لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :41   بخشی از متن مقاله بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 – ويژگيها و روشهاي آزمون    مقدمه  پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است .  استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است .   1 ـ هدف و دامنه كاربرد  هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي مي‏باشد .   2 ـ تعاريف و اصطلاحات  در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير به كار برده مي‏شود :  2 ـ 1 ـ بنزوات سديم 2  بنزوات سديم ماده‏اي است شيميائي با فرمول C6H5COONa و وزن ملكولي 144/1 كه مصرف آن در مواد غذائي با اسيديته بالا مي‏تواند از رشد باكتريها , كپكها …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *