دانلود مقاله مراحل تهيه قند از چغندر قند

            لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :22   بخشی از متن مقاله مراحل تهيه قند از چغندر قند مراحل حمل چغندر قند به كارخانه را مي توان در نمودار زير مشاهده كرد. دستگاه تخليه خاك برگشتي به كاميون كاميون حامل خاك توزين خروج از كارخانه اولين مرحله كه در كارخانه بعد از حمل چغندر قند انجام مي شود مرحله عيارسنجي مي باشد كه اين مرحله به سه روش انجام كه مختصراً به آن اشاره مي كنيم . 1-نمونه برداري با دست كه اين روش داراي اشكال مي باشد چون عيار از بالاي كاميون برداشته مي شود كه قسمت هاي پايين كاميون عيار آن سنجيده نمي شود. 2-روش ريپرو . اين روش نيز با ضربه زدن به چغندر باعث صدمه ديدن آن مي شود 3-بيلچه مكانيكي: اين روش بهترين روش براي عيار سنجي است. بعد از مرحله عيار سنجي مرحله شستشو و تميز كردن چغندر قند مي باشد. مصرف آب در سيولها 8 برابر وزن چغندر قند است. چغندرقند از طريق كانال به طرف حوض شستشو هدايت مي شود . دمال آب كانال در حدود 20سانتي گراد است چنانچه دماي آب كانال …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *