دانلود جزوه اصول بهداشت و بازرسی گوشت

        دانلود اصول بهداشت و بازرسی گوشت شامل 52 صفحه PDF و تایپ شده   شامل مطالب زیر می‏ باشد: اهمیت بهداشت و بازرسی گوشت کشتارگاه و تاریخچه تاسیس کشتارگاه ، روش های قدیمی کشتار ﻣﺸﺨﺼﺎت ﮐﺎﻣﯿﻮﻧﻬﺎي ﺣﻤﻞ دام، ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻣﺤﻞ اﺣﺪاث ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎه  خصوصیات ساختمان کشتارگاه ﺑﺎزرﺳﯽ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻗﺒﻞ از ﮐﺸﺘﺎر ﺑﺎزرﺳﯽ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻗﺒﻞ از ﮐﺸﺘﺎر و اهمیت بازرسی قبل از کشتار بازرسی قرنطینه ، انواع روش های بی حسی، خونگیری، قسمت های مختلف سالن کشتار جمود نعشی بازرسی پس از کشتار، بازرسی اندام ها (بازرسی کلیه کبد، طحال، بازرسی دستگاه گوارش، بازرسی لاشه) بازرسی پس از کشتار در گوسفند و بز بیماری های مهم در بازرسی گوشت (بیماری آبله ، شاربن ، اکتینومایکوز، سیاه مرض، قانقاریا، تب دره دریفت، هاری، تب کریمه کنگو و …) طاعون گاوی ،ر بروسلوز ، تب برفکی انواع سل بیماری های انگلی مهم در بازرسی گوشت ( انگل های ریوی و … همراه با قضاوت های حذف لاشه و یا حذف قسمتی از بدن) قوانین و آیین نامه ها ، دستورالعمل و ضوابط اجرایی قرنطینه مبدا و مقصد  و…. بسیاری موارد دیگر   جهت دان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *