دانلودپاورپوینت درموردنقش تغذیه در بیماران سرطانی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل :  .pptx  ( قابل ويرايش و آماده پرينت  ) تعداد اسلاید :29 — نیازهای تغذیه ای بیماران سرطانی: — انرژی — — چربیها: — تأمین انرژی، ویتامینهای محلول در چربی  و اسیدهای چرب ضروری — انتخاب اسیدهای چرب MUFA و PUFA به نسبت بیشتر و SFA و ترانس کمتر — MUFA : روغنهای گیاهی مثل زیتون، کانولا، بادام زمینی — PUFA : روغنهای گیاهی گلرنگ، آفتابگردان، ذرت، کتان و غذاهای دریایی — SFA : غذاهای حیوانی (گوشت، ماکیان، لبنیات)، روغنهای گیاهی نارگیل و پالم — چربیهای ترانس: هیدروژناسیون روغنهای گیاهی ( مارگارین، شورتنینگها)، اسنک و بیسکویتها، لبنیات — کربوهیدراتها: — تأمین انرژی ، ویتامینها، مینرالها، فیبر — منابع : میوه جات، سبزیجات، غلات کامل (نان، آرد و غلات ) — پروتئین:     g/kg/day 2/5-1/5 — افزایش نیاز بعد از جراحی، شیمی درمانی و یا رایوتراپی برای التیام بافتها و مبارزه با عفونت — منابع غذایی: ماهی، ماکیان، گوشت قرمز بدون چربی، تخم پرندگان، لبن …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *