دانلودپاورپوینت درباره صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن 25 اسلاید

فرمت فایل : .pptx تعداد اسلاید : 25 اسلاید قسمتی از متن : دانشگاه آزاد اسلامیواحد ورامین به نام خدا نام استاد:سرکار آقای دکتر خورشید پور صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن : اثر ph و نمک هدف از این مطالعه صمغ ها صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند. صمغ های ترشحی صمغ های جلبکی صمغ های دانه ای صمغ های میکروبی مشتقات نشاسته و سلولز تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند. مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند. ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *