جزوه بهداشت و بازرسی گوشت

جزوه بهداشت و بازرسی گوشت این جزوه شامل قسمتهای زیر میباشد : – مراحل کشتار دام – مراحل کشتار طیور – عوارض عمومی لاشه دام و قضاوت کشتارگاهی در مورد آنها – عوارض عمومی لاشه طیور و قضاوت کشتارگاهی در مورد آنها – بیماریهای دام و قضاوات کشتارگاهی در مورد آنها – بیماریهای طیور و قضاوات کشتارگاهی در مورد آنها – آزمایشات تکمیلی گوشت     تعداد صفحات : 100   …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *