تغذیه بیماران بستری در بخش ICU

تغذیه بیماران بستری در بخش ICUفرمتdoc 10صفحه چکيده محتواي فايل: تغذیه بیماران بستری در بخش ICU : سلامتی و تغدیه با یکدیگر ارتباط دارند .استرس های فیزیولوژیک از قبیل بیماری و آسیب نیاز به انرژی و متابولیک بدن را تغییر می دهد.حمایت های تغدیه ای باید یکی از قسمت های ثابت مراقبت از بیماران به شدت بدحال در بخش ICU باشد. شایع ترین مشکلات در ICU کاهش وزن و سوء تغذیه است . بنابراین زمان شروع حمایت های تغذیه ای اهمیت زیادی دارد. نتایج سوء تغذیه:                      افزایش بیماری و مرگ و میر افزایش مدت بستری افزایش ابتلا به عفونت هزینه بیشتر     آسیب بهبود زخم   اولین موارد قابل بررسی در زمان مشاوره تغذیه:   میزات هوشیاری وزن قد ادم نوع تغذیه وجود یا عدم وجود سوء تغذیه   قدم های بعدی در زمان مشاوره تغذیه : ثبت اطلاعات بیمار جمع بندی موارد مشاهده شده و ثبت شده انجام محاسبات محاسبه کالری تنظیم رژیم بیمار اجرای رژیم پ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *