تعیین میزان گلوتن مرطوب و خشک در آرد گندم

هدف: اندازه گیری میزان گلوتن مرطوب. وسايل مورد نياز: 1- آرد    2-  ترازوي ديجيتال     3-  بشر    4-  آب مقطر   5- آب نمک با غلظت %2.   مقدمه: در میان غلات فقط گندم است که در اثر افزودن آب به آرد آن خمیری به هم پیوسته با خاصیت ویسکوالاستیک ایجاد می شود که تنها به خاطر وجود گلوتن است. اهمیت گلوتن در خمیر آن است که …2صفحه گزارش کار آزمایشگاه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *