تحقیق ويژگيهاي پودر پر مورد مصرف در خوراك دام وطيور

تحقیق فرمت فایل word تعداد صفحات  10         در این تحقیق موارد زیر برسی میشوند :     فهرست مطالب            هدف    دامنه كاربرد    تعريف    طرز تهيه    ويژگيها   عوامل ناپذيرفتني    نمونه برداري    بسته بندي و نشانه گذاري     1 ـ هدف  هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته بندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون پودر مورد مصرف در خوراك دام و طيور است . 2 ـ دامنه كاربرد  كاربرد اين  استاندارد در مورد پودر هيدروليز شده مرغ و خروس 1 است كه عمدتا ” در تغذيه طيور بكار مي‏رود .       اگر ایمیل یا جیمیل خود را در کادر زیر وارد نمیایید بعد از انجام خرید یک لینک دانلود برای شما ارسال میشود …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *