تحقیق مقررات عمومي بازرگاني بازار مشترك اروپا جهت واردات از كشورهاي جهان سوم

تحقیق فرمت فایل word تعداد صفحات  6     در این تحقیق موارد زیر برسی میشوند   قبل از شروع بايد به مسائل مربوط به بهداشت عمومي، حيوانات ، واردات گوشت و فرآورده هاي  گوشتي از كشورهاي جهان سوم توجه شود . 1-تعاريف: روده لش گيري و پاك شده، نمك زداه شده يا خشك و در صورت لزوم افزودن مواد نگهدارنده به مقدار مشخص روده هايي كه فقط سرد و يا منجمد شده شامل اين تعريف نمي شود. توليد روده به منظور استفاده در صنايع گوشتي سوسيس شامل پاك كردن ، نمك سود و خشك كردن و درجه بندي و متركردن آن مي باشد.       2-مواد خام: روده هاي لش گيري نشده : 3-اماكن تهيه روده : 4-تائيد اماكن تهيه روده : 6-نظارت بر واردات از كشورهاي جهان سوم : 7-بازرسي قبل و بعد از تهيه روده : 8-بدون توجه به مقررات جاري بازار مشترك در مورد مواد: 9-مقررات مربوط به بهداشت حيوانات: 10-اعضاي بازار مشترك ملزم به رعايت قوانين و مقررات: نوع كالا –روده: شماره استاندارد66: الف) روده درجه يك: قطعات روده درجه يك علاوه بر ويژگيهاي عمومي بايد داراي شرايط زير باشد : ويژگي هاي …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *