تحقیق كشت فلفل رنگي در گلخانه

تحقیق فرمت فایل word تعداد صفحات  16     در این تحقیق موارد زیر برسی میشوند   فلفل رنگي با دارا بودن ۱۲ برابر ويتامين c نسبت به پرتقال يكي از پر مصرف ترين سبزيجات در اروپا و آمريكا مي باشد كه با رنگ ها و طعم گوناگون به صورت خام و يا پخته مصرف مي گردد.چنانچه بتوان فلفل هاي رنگي را با كيفيت بالا توليد نمود با توجه به مصرف زياد آن در فصل زمستان مي توان مطمئن بود كه بازار خوبي در داخل و خارج از كشور براي اين محصول مهيا و آماده است.       شروع کشت : بستن بوته فلفل: 1- تعريف گلخانه:  2- انواع گلخانه ها : تقسيم بندي بر اساس نوع توليد: 1-2- گلخانه هاي توليدي سبزي و صيفي شامل محصولاتي 2-2- گلخانه هاي توليد گل و گياهان زينتي براي توليد 3-2- سالنهاي گلخانه اي توليد قارچ دكمه اي و قارچ صدفياز نظر نوع سازه گلخانه ها به دو دسته چوبي يا 5-2- گلخانه هاي فلزي يا مدرناسكلت اين گلخانه ها از 6-2- سالنهاي گلخانه اي توليد قارچ هاي خوراكي:  4- عملكرد توليدات گلخانه ايمهمترين مزيت توليدات گلخانه اي نسبت به توليد در فضاي باز عبارتن …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *