تحقیق در مورد مروري بر كاربردهاي مواد جانبي حاصل از كارخانجات چرم و سالامبور در تغذيه طيور گوشتي

  نوع فایل : ( Word ) قابل ویرایش       تعداد صفحات :11 صفحه       بخشی از تحقیق :     چكيده : با توجه به افزايش سريع جمعيت سالهاي اخير و تغيير در الگوي مصرف گوشت در كشور، تقاضا براي مصرف گوشت مرغ در كشور رشد فزاينده‌اي را نشان مي‌دهد. علم تغذيه نقشي اساسي را در موفقيت اين صنعت بر عهده دارد. از افقهاي جديد موجود براي فرمولاسيون اقتصادي جيره، استفاده و اختصاص دادن درصدي از جيره به خوراك غير متداول مي‌باشد. از جمله خوراك غير معمول موجود، ضايعات حاصل از كارخانجات چرم‌سازي است. با توجه به آمار كشتارگاههاي كشور، روزانه از هر جلد پوست به طور متوسط 5/1-1 كيلو ضايعات خام باقي مي‌ماند كه تا حدود داراي تركيبات مواد مغذي و اسيد آمينه هاي مناسبي بوده و كاربرد آن در جيره طيور علاوه بر صرفه‌هاي اقتصادي، كاهش دهنده آلودگي محيط زيست مي‌باشد .ضايعات حاصل از مراحل چرم‌سازي شامل تراشه هاي نرم پوست، سرپشم حيواني، كلاژن مي‌باشند. اين ضايعات، تركيباتي نزديك به پودر ماهي را دارند ولي ميتونين، ليزين و ه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *