تحقیق درمورد تغذیه 68 ص.DOC

فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )   تعداد صفحات : 68 صفحه 4- رنگ گوشت قرمز1-4 رنگدانه میرگلوبینفصل دوم5- تعریف بسته بندی6- بسته بندی در خلاء7- انواع بسته بندی های تزریق گاز:1-7- بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده2-7- بسته بندی با اتمسفر کنترل شده3-7- بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده تعادلی8- تعریف بسته بندی به روش MAP1-8- دلایل استفاده از روش MAP2-8- گازهای بکار رفته در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده3-8- سطح اکسیژن بالا و پایین در سیستم MAP9- فیلم های مورد استفاده در بسته بندی گوشت تازه10- فیلم های مورد استفاده در بسته بندی گوشت تازه در روش MAP11- آیا بسته بندی به روش MAP باعث رشد پاتوژنها می شود؟12- روش های ارزیابی و تعیین بی خطر بودن بسته بندی به روش MAPفصل سوم13- آزمایشات مقایسه ای انجام شده بر روی گوشت های بسته بندی شده تحت دو سیستم خلاء و MAP1-13- PH نمونه ها2-13- TUN3-13- TBA4-13- شمارش کلی میکروبی5-13- شمارش کلیفرمها6-13- شمارش سود و موناس7-13- لاکتیک اسید باکتریها8-13- رنگ9-13- بو10-13- خونابه14- بحث و نتیجهمقدمهدر گذشته جهت بسته بندی گوشت از پوشش هایی مانند PVC استفاده می شد که این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *