تحقیق درباره نگهداری اسفناج در سردخانه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   دسته بندی: Word   نوع فایل: doc  (قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه: 6 صفحه  قسمتی از متن فایل دانلودی فهرست مطالب نگهداري اسفناج در سردخانه هدف دامنه كاربرد شرايط برداشت پايين آوردن درجه حرارت بسته‏بندي درجه‏بندي حرارت مناسب رطوبت نسبي مدت نگهداري بسمه تعالي پيشگفتار  استاندارد نگهداري اسفناج در سردخانه كه به وسيله كميسيون فني بررسي و كنترل روش‏هاي نگهداري و تدوين شده در بيست و پنجمين جلسه كميته ملي مواد خوراكي و فرآورده‏هاي كشاورزي مورخ 38/8/24 تصويب گرديد . پس از تاييد شوراي عالي استاندارد و با استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي‏گردد .  براي حفظ همگامي و هماهنگي با پيشرفت‏هاي ملي و جهاني صنايع و علوم استانداردهاي ايران در مواقع لزوم و يا در فواصل معين مورد تجديدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *