تحقیق درباره شیر

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   دسته بندی: Word   نوع فایل: doc  (قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه: 105 صفحه  قسمتی از متن فایل دانلودی فهرست 1- چکیده مطالب  2- مقدمه 3- شیر و اهمیت آن 4-  تولید شیر 5- شیر شتر  6- ترکیبات کلی شیر  7-  اجزای سازنده اصلی شیر – پروتئین – چربی – لاکتوز  - ویتامین ها  و نمک های معدنی 8- انعقاد  حرارتی شیر شتر – بحث و نتیجه گیری 9- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور -  خلاصه – ابزار و روش ها – آماده سازی Pro های آب پنیر – کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین -الکتروفوز – نتیجه و بحث 10- تأثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر – ابزار و روشها – توزیع نیتروژنی – بحث و نتایج 11- پنیر – تهیه پنیراز شیر شتر – تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک – افزودن کپک های عمل آمده پنیر -دو روش برای تلقیع اسپور قارچ 12- مراحل پرورش و تهیه پنیر – لخته شدن – خشک شدن – بعمل آوردن 13- تکنولوژ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *