تحقیق درباره برخى توصيه هاى بهداشتى در دوران باردارى

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   دسته بندی: Word   نوع فایل: doc  (قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه: 4 صفحه  قسمتی از متن فایل دانلودی تغذيه در دوران بارداري: تغذيه صحيح بيشترين اثر را بر سلامت جنين دارد. خانم هاى باردار مى توانند همان غذاهايى را که در دوران غير باردارى مصرف مى نمودند در باردارى هم مصرف نمايند، اما بايد مواظب باشند که غذاهاى مصرفى آنها حاوى تمام مواد لازم براى رشد جنين و سلامت مادر باشد. غذاى روزانه خانم باردار بايد حاوى کليه گروههاى غذايى باشد. گروه هاى غذايى عبارتند از: 1-غلات: اين گروه منبع خوبى براى توليد انرژى است مانند انواع نان خصوصا” نان سبوس دار، برنج، ماکارونى، جو ، گندم و ذرت.  2-گوشت و جانشين هاى آن: اين گروه غذايى پروتئين و آهن بدن راتامين مى کند و مواد غذايى موجود در اين گروه براى خون سازى، تکامل سيستم عصبى ورشد جنين لازم است. مانند: انواع گوشت قرمز، مرغ، ماهى، تخم مرغ، انواع مغزها (گردو، بادام، پسته و فندق و…) انواع حبوبات (عدس، لوبيا، نخود و …) 3-شير و فرآورده هاى آن: مصرف ا …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *